WOONINSPIRATIE
DURVEN
ECHT WAAR?
INTERRESSANT
LEUK!
VERTEL
TIPS
THUIS
SPANNEND
WAUW
GRAPPIG
SFEER
© 2017 binnenhuisarchitect.nl
WOONINSPIRATIE & TIPS
Kleur op je plafond? JA! Wit is en blijft goed, maar het is ook bijzonder fraai om de kleur van de wand te herhalen op je plafond. Uiteraard beïnvloed een donkere kleur het ruime gevoel, maar je creëert wel direct een cozy ambiance. Gekleurd behang met print kan ook een verrassend effect geven aan je plafond. Het is een kwestie van durven, dat is duidelijk. Dus gewoon doen!   

Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/kleur je plafond
Birdy in the house! Ze fladderen van verschillende kanten je interieur binnen. We vinden ze namelijk als vrolijke dessins op behang, als mooie printen stoffen, en er zijn grappige keramische birds om zo neer te zetten. Laten we de bekende designklassieker de Eames House Bird by Vitra zeker niet vergeten! Deze bird is één van de stijliconen van designerskoppel Charles & Ray Eames. Geïnspireerd door hun verre reizen ontwierpen zij deze sierlijke houten vogel. De beeldschone schilderijtjes met vogeltjes op linnen zijn ook een aanwinst voor je interieur. Deze beauty’s worden in opdracht gemaakt door M.van Kempen. www.moniqueyolande.nl

Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/birdy in the house
Kussens op de bank, op je hocker, op de grond, in je raamkozijn, op je bed als extra.....we willen ze niet meer kwijt! Met kussens breng je in een handomdraai sfeer en dé trendkleuren in je interieur. Kies wel voor verschillende afmetingen, printen, kleuren en hoezen van mooie stoffen. Bijvoorbeeld fabrics by Casamans. En kies niet voor één, maar voor heel veel!!!!!    


Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/tears on my pillow
< Volgende       Vorige >
inspiratie en tips 3
inspiratie en tips 1