WOONINSPIRATIE
DURVEN
ECHT WAAR?
INTERRESSANT
LEUK!
VERTEL
TIPS
THUIS
SPANNEND
WAUW
GRAPPIG
SFEER
© 2017 binnenhuisarchitect.nl
WOONINSPIRATIE & TIPS
Meer slapen is altijd een goed voornemen, maar dan wel in je eigen hotelkamer thuis! Wie wil er nu niet elke nacht doorbrengen in zijn eigen hotelsuite? Dus kies je voor een luxe fraaie sfeer, mooie perfecte verlichting en warme kleuren en materialen. Ga voor een thuisspa en suite voor het ultieme hotelkamer gevoel. Ja, slapen wordt vanaf nu een genot!

Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/sleep-well

We verwelkomen “Old Art”, want de oude klassieke schilderijen met de originele lijsten zijn dé trend voor je interieur! Staan er nog een paar bij je oma op zolder? Anders moet je op zoek! Leuke antiekmarktjes of internet afstruinen en zoeken naar één in de kleuren van je interieur. Hang je “Old Art” op een mooie plek en hang ‘m zeker niet te hoog, want dat is een veel voorkomende fout. Helaas hangt men te vaak kunst te hoog op. Niet doen dus!

Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/old-art

We gaan nog meer op zoek naar rust. Ook in het interieur, maar hoe creëer je rust in je interieur? Heel eenvoudig……herhaal dezelfde kleur in je interieur. Kies je bank, je fauteuils, je kast e/o je stoelen in de “Same Color” als de wand. Een simpele truc, waarmee je direct rust creëert in je interieur. Wel durven natuurlijk en laat je zeker niet weerhouden als je fauteuils groen zijn of een andere opvallende kleur. Durf te wonen! Dus kies voor deze trend en geniet van je rust en je “Same Color” interieur.

Voor meer foto’s zie ons board: pinterest.com/woonmagazine/same-color
< Volgende       Vorige >
inspiratie en tips 4
inspiratie en tips 2