OVER WONEN GESPROKEN
PITT COOKING

Met PITT Cooking ga je koken beleven! Het is de nieuwe kooksentatie en daar blijft het niet bij! PITT Cooking is namelijk ook een eyecatcher voor je keuken. Deze subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek, landelijk, eigentijds of design: PITT Cooking kent geen grenzen. De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT Cooking ben je dus zelf de ontwerper van je eigen kookplek!

De branders bieden in tegenstelling tot traditionele kookplaten, alle ruimte voor het gebruik van meerdere pannen. Met de XL- variant wordt zelfs nog meer ruimte gecreëerd voor de kok die net iets meer bewegingsruimte nodig heeft. De branders hebben bovendien een professioneel bereik. Sudderen, wokken, braden, grillen en natuurlijk koken wordt een sentationele beleving! PITT Cooking heeft ook een een unieke, dubbele brander welke zeer geschikt is voor koken op hoog niveau (wokken) en op laag niveau (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander en wordt slecht met één knop bediend.

De branders van PITT Cooking laten zich met het grootste gemak combineren met verschillende keukenbladen. De keuze hierin is eindeloos: composietsteen, graniet, beton, terazzo en Corian zijn enkele voorbeelden. Natuurlijk sluiten de branders naadloos aan. Het schoonmaken van de branders doe je met het grootste plezier! Deze zijn snel en makkelijk te reinigen. Nooit meer een vuile kookplaat. Wat een luxe.

Uiteraard zijn de branders van PITT Cooking uitgebreid getest. Deze van Nederlandse bodem afkomstige innovaties hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Alle modellen zijn uitgevoerd met thermische beveiliging en vonkontsteking.

PITT Cooking is dus de nieuwe kooksentatie dat is duidelijk! Heb je al een opstelling bedacht voor je eigen keuken? We wensen je alvast veel kookplezier!  

www.pittcooking.nl  
 
© 2017 binnenhuisarchitect.nl
Foto: Pitt Cooking